Rólunk

Az első üzletünket 2018 júliusában nyitottuk meg Budapest egyik bevásárlóközpontjában. A BraidMe & More üzleti koncepció megálmodója és a cég tulajdonosa Szabó- Kulcsár Edina. Hajfonás és hajformázás mellett, sminkeléssel, hajkezeléssel, illetve professzionális hajápolási és hajformázószerek értékesítésével is foglalkozunk. Az üzletben való tevékenykedés mellett több nagy hazai fesztiválon (Balaton Sound, Sziget fesztivál és Strand fesztivál) is részt vettünk. Ezzel is népszerűsítettük a márkát, illetve azokhoz is elvittük a BraidMe szolgáltatásait, akik Budapestre nem tudtak felutazni egy-egy hajfonásért. Kitartó munkánknak köszönhetően elértük azt a köztudatban, hogy magát a hajfonást, mint minőségi szépségipari szolgáltatást a BraidMe-vel kössék össze a fogyasztók. Talán ennek is köszönhető az, hogy olyan mértékben megnövekedett a kereslet szolgáltatásainkra, hogy méreteinkből adódóan, egy üzletben már nem tudtuk maximálisan kiszolgálni a beérkező vendégmennyiséget. A professzionális márkakép és minőségi szolgáltatásaink fenntartásának érdekében, arra a döntésre jutottunk, hogy további üzleteket kell nyitnunk.

Ennek fényében megnyitottuk második üzletünket is a 13. kerület Victor Hugo utca 9 szám alatt. A szalonnak két funkciót szántunk. Első sorban, azokat a vendégeket irányítottuk át, akiket a bevásárlóközpontban már nem tudtunk fogadni, másodsorban pedig, azoknak biztosítottunk helyet, akik nyugodtabb környezetben szerették volna csodás hajkoronájukat vagy sminkjeiket elkészíttetni. 2020 júliusában pedig újabb üzletet nyitottunk meg a 9. kerületben, a Boráros térnél.
Szerencsére mind a bevásárlóközpontban, mind pedig a különálló szalonokban is szép számokat tudunk felmutatni, így az anyacég saját tulajdonú üzleteinek megnyitása mellett, elkezdtük a franchise jogok értékesítését. A Budapesten kívüli franchise üzletekkel szintén új kapuk nyílnak meg, hiszen ehetővé tesszük számtalan hölgy részére, hogy vidéken is ugyan olyan minőségű szolgáltatást kapjanak mint a BraidMe&More első számú üzleteiben.

A Cosmopolitan és a BraidMe&More videóit ide kattintva tudjátok megtekinteni.